DAY 1 Hallo

Hallo, wij zijn DAY 1. 

Een natuurlijk en vegan huidverzorgingsmerk waar je huid blij van wordt. 

En jij ook.

Zo hebben we bijvoorbeeld een shampoo zeep die je haar wakker kust en een detox zeep die je klok terugzet en een scrub zeep die je lichaam een mini vakantie geeft. 

Maar ook een body zeep die je overal kust of een zeep waarvan de etherische olie je een brainshower geeft.

Om maar eens wat te noemen. 

Dat komt omdat onze zepen boordevol zitten met schoonheid uit de natuur. Met hoge kwaliteit botanische ingrediënten zoals plantenboters, oliën, klei en essentiële olie van bloemen.

Rommel zoals synthetische geur -en kleurstof, parabenen, SL(e)S, palmolie, plastics of andere troep komt er bij ons niet in.

Elk stuk zeep wordt met de hand gemaakt in onze werkplaats in Heemstede. We werken in kleine batches om zo de versheid van de producten te garanderen.

DAY 1 is opgericht door Katjana & Martijn. We hebben 6 kinderen waarvan een aantal met een droge en gevoelige huid. We vonden dat de kwaliteit van veel bad -en doucheproducten niet goed was. Ze drogen de huid meer uit dan dat ze verzorgen. Bovendien is die zee aan plastic flessen in de badkamer ook niet bevordelijk. Dus dachten we: dat kan beter. Dat moet beter! Eind 2019 zijn we erover gaan nadenken hoe we dat zelf beter zouden kunnen doen. En in 2021 zijn we zijn begonnen met DAY 1.

Good things start on DAY 1